Mototsmarmelad, Simba och sjön

Då va semestern över och jobbet började i Måndags. Älskar verkligen mitt jobb så det va inga problem att börja igen men man vill ju alltid ha lite mer ledigt😉 Tyvärr har jag dock fått lite ofrivilligt ledigt då jag opererade ut en tand igår. Det va mycket besvärligare än tandläkaren trodde så det tog typ 2 timmar för dem att få ut den så jag kommer bli hemma imorgon också. Sånt e livet.

Nu till lite roligare saker och sånt som är min tanke att bloggen ska handla om😉 vi har ju så ofantligt mycket vinbär i år och hönorna behöver ju inte äta upp alla😉 så jag googlade och såg att man kunde göra morots marmelad men röda vinbär. Sagt och gjort så spännande:) här kommer bilden på den

Den blev god men söt.

Slänger in en blid på livsnjutare Simba här

Han har en väldigt speciell stil den här mannen❤

Sista helg på semestern va vi ute och åkte båt några timmar. Sjön är fantastisk och tjejerna badade så klart för det va ju underbart väder

Vi ser ut att få en helg med fantastiskt väder och det är ju inte fel🌞 bara älskar solen.

Hoppas ni får en fin torsdags kväll.

Kram L

3 reaktioner på ”Mototsmarmelad, Simba och sjön

  1. Ser härligt ut på sjön men ändå är jag nog en landkrabba som är rädd för att hamna på djupt vatten. Jag kan simma men får lätt vatten i näsan och då får jag nästan panik om jag inte snabbt kan ta mig dit jag kan sätta ner fötterna och känna botten.
    Hoppas det läker fint där tanden satt.

    Gilla

    1. Ja man ska absolut ha respekt för vattnet. Rötterna på tanden va ju inte riktigt som tandläkaren ville😉 men det blir bra så småningom. Känns lite bättre nu får la se hur natten blir…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s