Puzzel, jordgubbar och jordgubbar

I onsdags var vi på munkagardenseegendom och plockade jordgubbar. Typ 12 kg blev det på en timme. Trevlig sysselsättning för familjen😀 sen skulle ju alla jordgubbar rensas och göras nåt med, hummm det blev ju min uppgift. Fast jag tycker ju det är väldigt roligt att pyssla med olika bär, frukter och örter, så detta va ju en uppgift som jag gärna tog mej för. Så nu har det saftats, syltats och gjorts kräm på jordgubbar i dagarna 2👍🌞 här är några av alsterna😃

Saft på g, färdig sylt och citronmarinerade jordgubbar, mums😋

Vi har ju ett gäng djur här hemma också och våran Puzzel som nu är lite drygt 2 år är en riktig sökning. Det är en riktig huskatt som mer än gärna kommer och gosar i knät. Häromdagen när det va fullt ös på tjejerna så låg han lugnt kvar på fotöljryggen och sov vidare. En såååå cool katt

Vi har haft massor av dagar med regn,sen 2 dagar med sol och nu ikväll kom regnet igen. Man får helt enkelt göra semestern till vad den är. Det är bara skönt att vara ich ta dagen som den kommer tycker jag, vädret är ju inget vi styr över.

Höll ju på att glömma skrev ju här om sistens att jag gjort mynta saft, nu har jag smakat och jag lovar mer mynta saft ska det bli det va ljuvligt gott. Tack för all mynta i landet nu vet jag vad jag ska använda den till förutom alla goda höst teer, jo just det saft. Går inte att beskriva smaken men det va som sagt himmelskt gott. Prova vet jag alla ni som är irriterade över att pepparmyntan sprider sig. Va glada istället och gör saft!!

Nu är den här dagen slut och det är dax att krypa ner. Kramas med varandra.🌸😉

Kram L

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s