Svamp,blåbär och Sally

Hej på er!

I söndags så åkte vi på vinst och förlust ut i skogen för att se om det kommit några kantareller:) och det hade det ju;) så glada vi blev. Det blev inte jätte mycket men lite så det räckte till oss iallafall. Tror att det är det klart bästa som finns på året, ny stekta kantareller, finns det nåt godare?!🤪

Man blir ju bara sååå glad när man hittar det här👍😀

Vi insåg också att det är dax att gå ut i skogen och plocka blåbär. Det är ju också så gott, i år ska vi plocka tillräckligt så att vi kan frysa en del. Tänk att ha egna blåbär till nyårs buffén. Det är årets mål👍

Våran Sally va ju så klart med. Hon fick springa lös för första gången sen hon gjorde illa sig i maj. Hon va absolut trött i söndags kväll och väldigt stel i måndags morse men hon verkar inte ha ont och det är sååå skönt. Ska berätta en annan gång vad som hände och kan säga att det finns kvar i mitt huvud fortfarande så, ja det är klart hon ska få springa men lite lugnt kan hon väl ta det, eller😉

Semestern är ju här så det händer typ lite varje dag och det verkar ju som att vädret ska bli bättre, vi håller tummarna för det.🌞😀 annars finns det ju saker att hitta på ändå.

Ta hand om er

Kram L

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s