Mynta saft

Hittade ett recept på mynta recept igår som jag så klart va tvungen att prova:) Har letat efter nåt annat att göra med nynta än teer, salvor m.m. och nu hittade jag ett saft recept, ska bli så spännande att smaka om några dagar

Semestern har ju inte börjat än;) första dagen imorgon men som vi konstaterade här hemma så har vi nog aldrig haft så dåligt väder innan i början på semestern. Vädret är ju inget man styr. Här hemma är det mycket plock och städ och vara nära barnen. Det är livskvalitet det tycker jag. Vi har lite utflykter på gång men annars kommer vi hålla oss hemma vid. Det finns mycket att upptäcka i närområdet som man är lite dålig på men i år ska vi passa på😀

Ha nu en bra söndag.

Kram L

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s