Vindruvor och mynta pallkrage

Hej på er!

Lite sliten här idag så det blir ett kort inlägg om vindruvor och mynta i överflöd.

Vår vindruva

Tidigt i våras va jag helt övertygad om att den här plantan hade möglat bort för mej, det va till och med så att jag och maken slog vad 😂😂😂 jag ville klippa ner den helt och han ville behålla den. Huuummm undra vem som vann.?! Kanske att det till och med kan bli någon vindruva även i år👍😃 hoppas kan man ju iallafall.

Tänkte bara visa ett av mina över vuxna mynta land också. Jag använder några olika sorters mynta till mat men sen torkar jag massor av pepparmynta till höstens förkyldnings teer. Toppen bra när man är förkyld😃👍

Överfyllt mynta land med några andra kryddor i men det tar vi en annan dag😃

Ta hand om er.

Kram L

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s