Sommar🌞

Vad är sommar för er?

Jag tycker att sommaren framför allt är barnens årstid, men det är kanske för att jag själv älskar sommaren och solen. Vad finns det som är bättre än en härlig dag vid stranden och framför allt massor av sol?!

All grönska är ju också bara underbart😃 Sen älskar jag ju att allt växer och allt man kan använda i naturen, alla växter som går att äta m.m. m.m. Det kan jag skriva om hur mycket som helst och det är ju lite därför jag startat upp igen. Men jag va faktiskt ute och plockade skål sommar här för en liten stund sen…………

Smultronland
En skål sommar😍🌞

Jag bara älskar vårt stora härliga smultron land. Och vad är väl mer sommar än en skål smultron???

Hoppas ni vill dela med er av vad som är sommar för er😃👍

Ha nu en god kväll alla. Va rädda om er.

Kram L

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s