Presenter, skogen, kantareller och godis

Hej på er!

Vilka fantastiska barn och föräldrar det finns i förskolans värld. Trodde verkligen inte att föräldrar som släpper sina 6åringar skulle ge egna presenter och sen de barn som flyttar och går vidare älskar verkligen mitt jobb och känner faktiskt att jag gör skillnad. Så uppskattningen sätter djupa spår i mej. Tack alla fantastiska barn och föräldrar, men fram Förallt barnen, jag menar på vilken annan arbetsplats får man höra att man är fin Hur man än ser ut eller får en och annan kram på en dag??!

Dessa fina lyktor kommer brinna ofta i höst.

Här om dagen blev det äntligen en tur till skogen igen. Har saknat det men tiden räcker ju verkligen inte till. Alla tillfällen måste tas i akt. Men som sagt här om dagen fanns tiden trots regnet och det va så skönt. Älskar skogen. Och till råga blev det en del kantareller fast blåbär va målet. Blev ett och annat blåbär också men har aldrig plockat kantareller så tidigt på säsongen innan så, så glad blev både ett par mackor till kvällen och lite till frysen👍😁

Har så många gånger läst att man kan göra egna sura remmar så igår ville jag också prova och vinbärs remmar lär det bli fler av. Så gott och så enkelt bara tiden som behövs men det slätter ju ugnen så blir nog en laddning till med detta nyttiga godis i helgen😁

Så här då en halv vecka av semestern gått jisses säger jag bara men har ju 3 och en halv vecka kvar så nu kör vi på det. Så skönt att inte ha några måsten. Hoppas ni har en fin sommar där ute antingen ni är hjältar som jobbar eller nu är människor som har välbehövlig semester.

Ta hand om er och kramas lite extra så här i sommartider.

Kram L

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s