Puzzel, ramslöksblomma och en lite tuff vecka

Hummkom hem från jobbet idag och möttes av sju åringen, mamma mamma du måste skynda dej, det har hänt nåt med Puzzel, pappa är på altanen. Slänger mej ur bilen, får in hunden och ut på altanen. Humm den rackarn hade blivit stucken av troligtvis en geting vid ögat, men jag hann tänka många tankar vill jag lova. Han är ju vår lilla skritt Puzzel

Svullnaden har lagt sig och han är lita busig som vanligt🌞😎😉😀

Har ju inte visat er här min fina ramslöksblomma. Hoppas på många fler nästa år och att de sprider sig👍

Har varit en lite tuff vecka denna vecka då en av min 14-årings vän och klass kompis sen o förskoleklass begravdes i veckan, säger bara #fuckcanser Hur grym kan denna sjukdom egentligen vara??? Tror att jag har tyckt att det har varit tuffare än dottern men vadå?! Vi pratar om en liten tjej som inte gjort något ont på jorden och som inte ens fick fylla 14 år.. livet är grymt! Sov så gott tjejen! Har så klart givit ett bidrag till canserforskningen. Önskar man kunde gjort mer men som man brukar säga bättre att föra nåt än inget.

Krama era små lite extra där hemma och Ta hand om er.

Kram L

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s