Planteringar

Hej.

Som jag skrev igår så trotsar jag våren lite. Det är ju faktiskt 1 april imorgon.

I Fredags såg jag vår gamla träsoffa som följde med huset som sedan länge är trasig och står lite avsides i trädgården. Då fick jag den enligt mej briljanta idén att plantera blommor i den. Tänkt och gjort så nu hoppas jag att det inte blir allt för kallt så det kommer lite ringblommor, eterneller och blåklint i den och lyser upp den här delen av trädgården

Sen har jag ju min pallkrage med ull som är mitt projekt i år. Där satte jag i helgen mangold, palsternacka och persiljerot ska bli hemskt kul att se hur det utvecklas och om det faktiskt funkar att odla i ull

Vi har även satt på locket på pallkragen så att lite värme alstrar det förhoppningsvis..

Vi har även fått på plasten på vårt stora växthus i helgen och gjort iordning lite där inne och planerat lite vad vi ska ha. Är långt ifrån färdiga men ett steg i rätt riktning iallafall. Där inne åkte det ner frön av basilika, mejram och dill. Så nu får gärna våren komma med lite värme också

Imorgon är det ju som sagt 1 april och då fyller den här lille busen 1 år

Grattis Puzzel!

Du som ger oss gråa hår och oändligt många skratt😍😍

Ta hand om er.

KramL

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s