Projektet 2018

Idag har jag plockat upp det sista av det som var mitt mini projekt 2018. Nämligen jordmandlar

Detta var dagens skörd. Planterade både på friland och i spann förra våren och de i spann fick övervintra tills idag. Totalt med sommarens skörd ( va ju tvungen att prova och se om det blev nåt) och idag så blev det kanske typ 2 dl mandlar av totalt ca 15st inköpta och planterade mandlar. Väldigt spännande att se. När jag läste på förra året så stod det att det man sparade under vintern skulle stå frostfritt. Det har inte mina gjort och ändå blev det några att skörda idag. Jag har sparat 15st av mina egna nu som jag tänkte skulle ge skörd i sommar och nästa vår. Vi får väl se vad det blir av det.

Ha en fin kväll alla.

Kram L

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s