Ull expriment=pallkrage

Go kväll!

I eftermiddags när jag kom hem va det så fint väder så jag kunde påbörja årets odlings experiment. Jag har fått en säck fårull av min får som jag egentligen skulle ha till annat men började googla och så där och insåg att man kan ha ull och odla i. Visa växter tycker bra om det och andra inte. Så så här första året så är min tanke att jag ska ha blommor i pallkragen, har bestämt att det bland annat ska vara ringblommor, vad som mer ska i har jag inte riktigt bestämt.

Har läst att en del får jätte mycket sniglar av att odla med ull en del inga sniglar alls.

Ull ska ju vara bra och hålla här är och rådjur borta men jag har som sagt ingen aning vi får se vad som händer😀 provar man inte så vet man ju inte.

Hoppas ni vill följa med mej på detta experiment. Det som jag lagt i i pallkragen är egen kompost upp blandad med matjord och under det ett lager ull och under det ett lager löv.

Har ni erfarenhet av att odla med ull? Alla tips är välkomna😉

Ta hand om er.

Kram L

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s