Jag som trodde våren va på väg😉

Hej.

Mitt i sjukdoms perioden som har varit och delvis är här så trodde jag ju att våren va på väg…

Eller trodde och trodde hoppades iallafall, när jag hittade dessa viljestyrka krokusar i landet här om dagen

Vi har haft några fina dagar med sol och mycket av snön har försvunnit, ja då snöade det igår kväll igen🤔😕 humm men det är ju bara februari… men ändå vill ju odla nu… hela köksön är full med frö sådd och så vårt fina inomhus växthus, letar hela tiden nya platser i huset att ställa fler sådde älskar våren och allt man kan förgro.

Hade mysigt sällskap i soffan igår iallafall

Idag va det sol igen

Undetbart🌞

Tänkte jag skulle förberedda en pallkrage till ute men icke sa Nicke allt är för fryset. Så jag får väl ge mej till tåls lite till, jag som hade så mycket odlings planer med bland annat ull, men jag vet snart är det bråda tider ute😀🌱 Längtar.

Vad ska ni så och hitta på för kul i era trädgårdar? Några nya eller gamla projekt? Berätta gärna.

Hoppas ni alla får en fin alla hjärtansdag imorgon.

Kram L

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s