Längtar… Så fuskar lite😉

Idag va första dagen som fastanställd barnskötare efter många år i annan bransch. Härligt så nu är det bara att jobba vidare och skapa nya mål även inom jobbet, vad det blir har jag idag ingen aning om men vi får se.

Min längtan är däremot till den riktiga våren så man får börja odla och använda naturens färska råvaror och det finns många vill jag lova.

Provade för mej något nytt ikväll en kopp kryddnejlika te. Det ska ha antiinflammatoriska egenskaper och det ska vara bra för luftvägarna och ha antibaktiriell funktion. Det ska också vara bra vid migrän och depression. Detta är sånt som jag läst mej till och som sagt ikväll va första gången jag själv provade så här ingen egen erfarenhet av det men ett riktigt gott te som både jag och sambon skulle rekommendera så prova om ni känner för det vet jag.👍

Nu till mitt så kallade fusk då, vad menar jag. Jo vårt inomhus växthus från impecta. Bara älskar det.

Grönt och frodigt och massor av färsk sallad och ärtskott på bara några dagar😀👍 ska snart odla lite andra örter där mer om det en annan dag😉🌱

Va rädda om varandra.

Kram L

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s