Summerar 2018 med både glädje och sorg!

2018 ja det va ett annorlunda år i mitt liv med många minnen av både glädje och sorg.

På jobbfronten så sa jag upp mej från en helt fantastisk tjänst, varför kan man undra och det finns många anledningar till det men det behåller jag för mej själv, ångrar aldrig att jag vågade men det blev inte som jag ville tyvärr:(. Återgick till mitt gamla jobb under sommaren och sen fick jag ett vikariat som barnskötare och den tjänsten är nu fast:) Älskar verkligen mitt nya jobb, jobbade som barnskötare för drygt 20år sen så nu kan man väl säga att cirkeln är sluten. Underbart, så kul att jobba med dessa barn👍

Mina 2 äldsta barn provar sina vingar på gymnasium och universitet på annan ort så det här blivit lite tystare här hemma. Så kul att de vågar leva sina drömmar😀

Har varit på begravning för min farmor och en faster.:(

Vi har varit på bröllop för en av mina systerdöttrar🍾

Ja också livet med allt där i mellan. Oj nu när jag skrev det så här så förstår jag varför jag tyckt att året har gått fort. Så som sagt både glädje och sorg.

Nu har vi startat 2019 och det kommer bli ett toppen år, det känner jag på mej😀 Hoppas ni alla där ute känner detsamma👍

Tänkte jag skulle bjuda på en bild från i gårkväll. Tycker himlen var fantastisk

Sen det är med örter och odling som jag skrev i förra inlägget. Köpte ett sånt här inomhus växthus i julklapp till sambo och bara älskar det. Så grönt och frodigt typ hela tiden.

Så det är en bra början på odlings året och detta ska bli mycket väl använt nu tidig vår. Hoppas vi kan förädla mycket där.😀 Hur tänker ni odlings vänner om året, planer,tankar? Dela gärna med er av vad ni tänker satsa på😀👍 Lycka till.

Kram LKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s