Jag kan, Jag vill men vågar jag???

Gott Nytt År till er alla!

JA som rubiken lyder många nya tankar och ideer inför det nya året. Så är det väl kanske alltid men man kommer aldrig till skott…

Mina tankar då, jo jag vill utveckla mer kunskap inom naturlig hälsa, vilket jag ju redan gör genom att utbilda mej på olika sätt, mer om det senare under året.

Jag vill odla så mycket mer och ta tillvara ännu mer av det naturen har att ge det finns massor och jag utnyttjar redan en hel del men jag vill mer….. Hur gör man då? Vill ju nå mina mål och drömmar men hur kombinerar man det med familj?, Hur prioriterar man? Som sagt många tankar men det ger väl sig.

Ett annat mål detta året är att iallafall få till 52 blogginlägg;) alltså ett i veckan, liksom hur svårt kan det vara??!:) Har ju alltid bloggat från telefonen innan, kanske man ska använda datorn mer, kanske lättare. Vad vet jag men minst 52 blogginlägg i år resten blir bonus;) Vad ska jag då blogga om,?! JO livet, naturen, djuren och allt där i mellan hade jag tänkt. Hur man tar tillvara på saker och kanske nåt matlagnings inlägg, men hur ska jag göra min blogg intressant när det finns så mycket på samma tema.. Hummm jag vet inte än men jag ska iallafall ge det en chans..

En annan tanke är att öppna någon form av webbutik inom just djur och natur produkter eller örter, har en del tankar men ska hinna utveckla och veta vad jag vill satsa på i slutändan.

Ja det var väl en del att bita i och så ska man hinna med livet där i mellan;) men man måste ha drömmar och tankar, sen får man ju se vad man hinner med. Hoppas att det kanske är någon som vill följa min resa och kanske någon som vill ge nån input eller har några förslag på hur jag ska komma vidare med mina drömmar, alla tips och förslag är välkomna;)

Ska lära mej att blogga på ett vettigt sätt också men som sagt bara man vill så kommer det, det vet jag:)

Va rädda om er. Kram L

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s