Första gurkan,ett år sen,vilken spännande kväll😉

God natt!

Hummm eller. Så tokigt det blev.. men först….

Skördade första gurkan för ca en vecka sen.. bara såååå Glad. Men…. Smakade inte bra.. bara såå besk. Humm har varit med om detta innan men blir inte klok på varför det blir så, för mycket gödning? För lite gödning? För lite vatten?? Som sagt förstår inte men fin va den😉

Vad menar jag med ett år då??!??😢 jo ett hemskt år utan min finaste prick har gått. Min älskade finaste Mimmie som alltid va mej nära.. Hon va sååå mycket min hund och bara min.😍 Min första egna hund, min prick, min älskade Mimmie😍💕❤

Jag vet att jag gjorde rätt, jag vet att hon har det bra i sin himmel men varför hon??? Kanske för att hon va gammal, kanske för hon gjort sitt på denna jord, men jag ville verkligen inte att hon skulle lämna mej efter allt vi gått igenom.. Min trygghet, mitt liv på 4 ben. Älskade hund😍😍💕💕 finns inte ord för att beskriva hur jag saknar henne. Men jag vet att en dag ses vi igen och då står hon och väntar på men med samma viftande svans och alla andra tokigheter hon kunde😍😀😂

Sen till dagens bravader..

Jag skojade med familjen innan att en av grannens kor hade rymt . Som sagt bara på skoj, efter typ en halv timme börjar Sally skälla som en tok och sonen säger, en av korna hae6 rymt och jag bara e du dum eller och tittar ur och kossa står utanför hagen. Humm vad är sannolikheten liksom…

Ringer efter ägarna till kossan och de kommer och jag och sonen ska hjälpa till att fånga i den bångstyriga kossan. Jag får ”äran” att hålla elstängsel och känner att det bränner till men tänker inte mer på det. När vi äntligen lyckats fånga in kossan, jag har aldrig gjort det innan, spännande😀 så säger ägaren till kossan såg du jordgeting boet. Hummm typ jag har 3-4 jordgeting bett men anlände söndags kväll blev det😉😀😜

Nu ska jag försöka sova med mitt onda lår😉

Va rädda om er!

Kram L

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s