Eget örtsalt med olika myntor..

Hej på er!

Hummm precis som inlägget heter så undrar jag om det är någon som gjort örtsalt av de olika sorters myntor som man har i trädgården.?? Och vad som är gott att använda den till.. Förra året fick jag för mej att prova att göra eget örtsalt och gjorde det då på typ basilika, gräslök och oregano. Idag fick jag för mej att göra ett salt på mina myntor. Har chokladmynta,pepparmynta och mojito mynta i. Den sist nämnda har säkert ett annat namn men när jag köpte den va det med beskrivningen att det va den myntan man hade i just mojito 😃

Väntar nu med spänning på att mitt salt ska bli klart☀️👍

Det blev lite rabarber saft gjord idag också men vet inte vad som hände… Jag glömde fota🤔🤪 så kan det bli.

Sov så gott.

Kram L

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s