Saknar lite idag:(

Hej på er!

Saknar solen och värme som så många med mej.

Men saknar en älskad vän lite extra idag

Den här vännen lämnade mej för snart 9 månader sen. Mimmie var min ständiga följe slagare och min absolut bästa vän. Hon fick vara min i drygt 7år. Hon blev 12. Så nu är hon på en bättre plats och jag är övertygad om att hon vakar över mej både när jag behöver och inte. Jag vet att hon har det bra där hon är❤❤❤

Ja ibland är dagarna lite mörkare och lite svårare

Men det är ju tur att imorgon är en annan dag.

Kramas lite extra med varandra.

Kärlek L

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s